fbpx

DIGITAL SIGNAGE SOFTWARE

Anu paling murah di pasar.

NGENTOTKEUN MULTI GAMPANG MUDAH


Nonton video

Kumaha Gampil Karya Multi Gampang

Naha anjeun bisnis leutik atanapi perusahaan anu saé, Gampang Multi Tampilan ngagampangkeun teras pidangkeun multimedia dina sababaraha tampilan. Kalayan 1 lisénsi, anjeun tiasa ningalikeun 24 sumber média anu béda sakaligus, meuntas 6 tampilan anu béda. Ngobrol sareng kami ngeunaan solusi perusahaan kami pikeun pilihan tampilan anu terbatas.

LANGKAH SATU
Setup pidéo sareng acara TV.

BASA DUA
Pasang parangkat lunak Gampang Multi Display.

LANGKAH TIGA
Konpigurasikeun setelan tampilan anjeun.

SAHA DIA KUMISI INI?


Easy Multi Display mangrupikeun organisasi anu hoyong ningalikeun inpormasi digital ka para nasabah sareng tamu.
Pencét di handap pikeun milarian deui.

Naha milih AS?


Kaseueuran pesaing urang ngeusi € 30 per layar, unggal bulan. Hasilna, anjeun mayar langkung saé € 360 per taun ngan ukur kanggo hiji layar! Sababaraha pesaing urang ogé naroskeun anjeun mésér perangkat lunak tambahan kalayan biaya 1200 $ tina saku. Kalayan Gampang Multi Display, anjeun mayar sakali.

Gampang MultPLPLAY

KOMPETIDEN KAMI

Paké dugi ka 6 pidéo kanggo henteu nganggo biaya tambahan.

Henteu aya biaya atanapi waragad bulanan.

Anggo komputer anjeun nyalira pikeun ngajalankeun softwarena.

Henteu diperyogikeun internét.

Biaya nambahan kalayan jumlah tampilan.

Mayar waragad langganan bulanan.

Mésér pamuter pihak ka-3 pikeun ngajalankeun parangkat lunak.

Ladenan dumasar awan anu butuh internét.

Ku milih Gampang Multi Display, anjeun tiasa nyimpen dugi ka € 250 per bulan, éta € 3000 per taun dina solusi signage digital anjeun.

Ku milih Gampang Multi Display, anjeun tiasa nyimpen dugi ka € 250 per bulan, éta € 3000 per taun dina solusi signage digital anjeun.

GALASAN PANGKILUAN MUDAH Gampang


Jalankeun situs web, stream video, sareng pidio video, gambar sareng musik lokal.

Gampang nganggo colokan sareng muter parangkat lunak. Henteu rumit perlengkapan pihak katilu anu diperyogikeun.

Software ngajalankeun dina mesin lokal anjeun. Teu aya internét atanapi jaringan mérek rumit anu diperyogikeun.

Mayar sakali pikeun lisénsi Gampang Énggal anjeun sareng paké salamina.

Kami nyayogikeun dukungan anu saé. Milarian kami basa pangaweruh, atanapi naroskeun kami pikeun palatihan pribadi.

Kalayan lisénsi perusahaan kami, anjeun tiasa nunjukkeun sareng ngajalankeun program software anu sanés!

Jalankeun situs web, stream video, sareng pidio video, gambar sareng musik lokal.

Mayar sakali pikeun lisénsi Gampang Énggal anjeun sareng paké salamina.

Gampang nganggo colokan sareng muter parangkat lunak. Henteu rumit perlengkapan pihak katilu anu diperyogikeun.

Kami nyayogikeun dukungan anu saé. Milarian kami basa pangaweruh, atanapi naroskeun kami pikeun palatihan pribadi.

Software ngajalankeun dina mesin lokal anjeun. Teu aya internét atanapi jaringan mérek rumit anu diperyogikeun.

Kalayan lisénsi perusahaan kami, anjeun tiasa nunjukkeun sareng ngajalankeun program software anu sanés!

SUMBANG KOMUNITAS KAMI


Sateuacan urang nyerat ménu kami dina batu tulis. Éta labuh sareng kurang dampak. Kalayan Gampang Multi Display, kami langsung nyandak perhatian para nasabah.

Michael G

Manajer Brewery, Brussels

EMD ngagaduhan harga anu nyangking sadaya pesaing! Hargana kacida nguntungkeun sareng teu aya waragad disumputkeun. Tim EMD pohara responsif sareng prihatin pikeun sadayana kaperluan abdi.

Olivia V

Manajer Perumahan, Louvain-la-Neuve

Sakumaha nami nunjukkeun, EMD gampang dianggo. Kuring henteu terang nanaon tentang komputer. Kalayan EMD kami ngagaduhan solusi anu ditentukur pikeun kantor dental urang.

Edouard K

Dokter Gigi, Brussel

ILANG PELANGSAAN KITA


Saban bulan, langkung ti 150 usaha nganggo parangkat lunak urang pikeun pidéo pidio, gambar, sareng kontén wéb pikeun ngamajukeun sareng ngiklankeun bisnisna.

AIRBUS
Espace Beaugrenelle
Danone
UNICEF
Intersport
Rouen Opera
Naval Grup
L'Oréal
Takà © da
Canon Bretagne
Sofitel
pisa

TOTAL SOLUSI KOS


Kami nyauran éta gampil tampilan multi sabab bangun sareng ngajalankeun kalayan a
solusi signage digital kalayan kami gampang.

Sagala nu peryogi ngamimitian ...

  • Komputer anu nganggo kartu grafik - sanggup ngagunakeun sababaraha tampilan.
  • Saloba TV sapertos anjeun butuhkeun susunan tampilan anu diperyogikeun anjeun.
  • Gampang Parangkat Lunak Multi Gampang.
  • Teu aya biaya anu disumputkeun.
  • Teu aya waragad bulanan.
  • Henteu aya perkakas anu pajeulit.

HARAT SENTUK


dasar

Hiji lisénsi tunggal sareng henteu nganggo tambihan atanapi upgrade.

399

sulih PPN *

kaasup

  • 1 Lisénsi Parangkat Lunak
  • Pintonan dugi ka 24 zona média anu unik
  • Ngamutahirkeun Software Cloud pikeun 12 sasih

henteu Kaasup

  • Aksés Jaringan Lokal
  • Pelatihan Online sareng Rojongan
  • Ngaropéa Piranti Lunak

PAUSAHAAN

Software lengkep sareng jasa kami dibuntel.

Hubungan kami pikeun harga.


Sababaraha jasa anu sayogi pikeun konsumén perusahaan urang:

  • Ngaropéa Piranti Lunak
  • Aksés Jaringan Lokal
  • Pamasangan & Halaman Dukungan
  • Aksés ka dukungan téknis jauh

Hubungi kami ayeuna pikeun ngabahas kabutuhan anjeun.

* Fee tambahan taunan ngan dianggo upami anjeun ngadaptarkeun kami meunang milih perjanjian pangropéa. klik di dieu pikeun manggihan deui.

TAMPILAN


Gampangna nganggo Panganteur

Palanggan kami ngan ukur resep kumaha sederhana nya pikeun nunjukkeun média maranéhanana ku Easy Multi Display. Antarbeungeut parangkat lunak ngabantosan anjeun dina prosés konfigurasi demi prosés léngkah, nanyakeun anjeun leres-leres panungtun. Anjeun teu kedah janten guru téknologi pikeun bangun sareng ngajalankeun kalayan Easy Multi Display.

Diwangun dina wizard tampilan

Wizard Easy Easy Display ngabimbing anjeun pikeun prosés pangaturan.

Simpen sababaraha konfigurasi

Mbahasa ulti

Simpen sababaraha konfigurasi tampilan sareng beban kalayan gampang.

Pilihan basa: Inggris, Perancis, Spanyol dina kamajuan ...

Peryogi pitulung tambahan? Parios Rencana Harga standar kami anu didaptarkeun sareng latihan software 1 jam.

Hoyong nawaran & diskon khusus?

Ngadaptarkeun newsletter kami sareng simpen.

Ngagulung ka luhur
Buka obrolan
1
Halo, kumaha kuring tiasa ngabantosan anjeun?
Powered by