fbpx

SOFTWARE DIGJITALE E Shenjave

Më e përballueshme në treg.

RRETH SHPRNDARJES MULTI MULTI


SHIKO VIDEO

Sa lehtë funksionon shfaqja me shumë ekran

Pavarësisht nëse jeni një biznes i vogël apo ndërmarrje e madhe, Easy Multi Display e lehtëson shfaqjen e multimedialit tuaj në ekrane të shumëfishtë. Me 1 licencë, ju mund të shfaqni deri në 24 burime të ndryshme të mediave menjëherë, në 6 ekrane të ndryshme. Flisni me ne për zgjidhjet e ndërmarrjes sonë për opsione të pakufizuara të ekranit.

HAPI I PARË
Konfiguroni ekranet e kompjuterit dhe TV-së.

HAPI DY
Instaloni softuer Easy Multi Display.

HAPI E TRET
Konfiguroni cilësimet e ekranit tuaj.

KUSH ISSHT P FORR K SOT SO PROGRAM?


Easy Multi Display është për çdo organizatë që dëshiron të shfaq informacionin dixhital tek klientët dhe mysafirët e tyre.
Klikoni më poshtë për të mësuar më shumë.

PSE ZGJIDHNI SHBA?


Shumica e konkurrentëve tanë paguajnë 30 € për ekran, në muaj. Si rezultat, ju paguani mbi 360 € në vit vetëm për një ekran! Disa nga konkurrentët tanë gjithashtu ju kërkojnë të blini softuer shtesë me një kosto prej 1200 € nga xhepi. Me Easy Multi Display, ju paguani vetëm një herë.

Easy Multi DISPLAY

KONKURUESIT TONA

Përdorni deri në 6 ekrane pa kosto shtesë.

Pa kosto të vazhdueshme ose tarifa mujore.

Përdorni kompjuterin tuaj për të drejtuar programin.

Nuk kërkohet internet.

Kostoja rritet me numrin e ekraneve.

Paguaj tarifat e abonimit mujor.

Bleni një lojtar të palës së tretë për të ekzekutuar softuerin.

Një shërbim i bazuar në cloud që kërkon internet.

Duke zgjedhur Easy Multi Display, ju mund të kurseni deri në 250 € në muaj, kjo është 3000 € në vit në zgjidhjen tuaj të sinjalizimit dixhital.

Duke zgjedhur Easy Multi Display, ju mund të kurseni deri në 250 € në muaj, kjo është 3000 € në vit në zgjidhjen tuaj të sinjalizimit dixhital.

P BRFITIMET E SHPPLRNDARJES SHUME MULTI


Nisni faqet e internetit, transmetoni video dhe shfaqni video, imazhe dhe muzikë lokale.

Lehtë për t’u përdorur softuer për plug dhe luajtje. Nuk kërkohet pajisje e ndërlikuar e palës së tretë.

Softueri funksionon në makinën tuaj lokale. Nuk kërkohet internet apo rrjetë komplekse cloud.

Paguani një herë për licencën tuaj Easy Multi Display dhe përdorni atë përgjithmonë.

Ne ofrojmë mbështetje të shkëlqyeshme. Kërkoni në tonë njohuri baze, ose na kërkoni trainim privat.

Me licencën e ndërmarrjes sonë, madje mund të shfaqni dhe drejtoni programe të tjera softuerësh!

Nisni faqet e internetit, transmetoni video dhe shfaqni video, imazhe dhe muzikë lokale.

Paguani një herë për licencën tuaj Easy Multi Display dhe përdorni atë përgjithmonë.

Lehtë për t’u përdorur softuer për plug dhe luajtje. Nuk kërkohet pajisje e ndërlikuar e palës së tretë.

Ne ofrojmë mbështetje të shkëlqyeshme. Kërkoni në tonë njohuri baze, ose na kërkoni trainim privat.

Softueri funksionon në makinën tuaj lokale. Nuk kërkohet internet apo rrjetë komplekse cloud.

Me licencën e ndërmarrjes sonë, madje mund të shfaqni dhe drejtoni programe të tjera softuerësh!

WHFAR thonë klientët tanë


Para se t'i shkruanim menutë tona në lista. Ishte e mundimshme dhe kishte më pak ndikim. Me Easy Multi Display, menjëherë tërheqim vëmendjen e klientëve tanë.

Michael G

Menaxher i Birrarisë, Bruksel

EMD ka një çmim që kundërshton të gjithë konkurrencën! Mimi është shumë i favorshëm dhe nuk ka tarifa të fshehura. Ekipi i EMD është shumë i përgjegjshëm dhe i vëmendshëm për të gjitha nevojat e mia.

Olivia V

Menaxher i pasurive të patundshme, Louvain-la-Neuve

Siç sugjeron emri, EMD është i lehtë për t’u përdorur. Nuk di asgjë për kompjuterët. Me EMD kemi një zgjidhje të kalibruar mirë për zyrën tonë dentare.

Edouard K

Stomatolog, Bruksel

DISA KLIENTET TONA


Do muaj, mbi 150 biznese po përdorin programin tonë për të shfaqur videon, imazhet dhe përmbajtjen e tyre në internet për të promovuar dhe reklamuar biznesin e tyre.

Airbus
Espace Beaugrenelle
Danone
Unicef
Intersport
Opera Rouen
Grupi detar
L'Oreal
Takeda
Canon Bretagne
Sofitel
VISA

Kostoja totale e zgjidhjes


Ne e quajmë atë i lehtë ekran shumë sepse ngrihet dhe funksionon me një
zgjidhja e sinjalistikës dixhitale me ne është e lehtë.

Gjithçka që ju nevojitet për të filluar ...

 • Një kompjuter me një kartë grafike - i aftë të përdorë ekrane të shumëfishtë.
 • Sa më shumë TV që ju kërkojnë për rregullimin e kërkuar të ekranit.
 • Softuer i thjeshtë me shumë ekran.
 • Pa kosto të fshehura.
 • Pa tarifa mujore.
 • Nuk ka pajisje të ndërlikuar.

PRMIMI I SOFTWARE


Themelor

Një licencë e vetme pa shtesa ose azhurnime.

399

përjashtuar. TVSH *

përfshirë

 • 1 licencë softuerësh
 • Afishoni deri në 24 zona unike të mediave
 • Azhurnime të softuerit në cloud për 12 muaj

Nuk është Përfshirë

 • Qasje në Rrjetin Lokal
 • Trajnim online me mbështetje
 • Branding Softuer Softuerësh

NDËRMARRJE

Pako e plotë e softuerëve dhe shërbimeve tona.

Kontaktoni me ne për çmimet.

â € <

Disa nga shërbimet e disponueshme për klientët e ndërmarrjes sonë:

 • Branding Softuer Softuerësh
 • Qasje në Rrjetin Lokal
 • Instalimi dhe Mbështetja në vend
 • Qasje në mbështetje teknike të largët

Kontaktoni me ne sot për të diskutuar nevojat tuaja.

* Një tarifë shtesë vjetore është e zbatueshme vetëm nëse regjistroheni në tonë fakultativ marrëveshje mirëmbajtjeje. Kliko këtu për të mësuar më shumë.

Screenshots


Ndërfaqe e lehtë për t’u përdorur

Konsumatori ynë thjesht e do sa e thjeshtë është të shfaqësh median e tyre me Easy Multi Display. Ndërfaqja e softuerit ju udhëzon gjatë procesit të konfigurimit në një proces hap pas hapi, duke ju bërë të gjitha pyetjet e duhura gjatë rrugës. Ju nuk keni nevojë të jeni një mësues teknik për t'u ngritur dhe duke punuar me Easy Multi Display.

Magjistar i integruar

Magjistari Easy Multi Display ju udhëzon gjatë procesit të konfigurimit.

Ruani konfigurimin e shumëfishtë

Mgjuhë ulti

Ruani konfigurimin e shumëfishtë të ekranit dhe ngarkojini ato me lehtësi.

â € <Zgjedhja e gjuhës: Anglisht, Frëngjisht, Spanjisht në proces ...

Keni nevojë për pak ndihmë shtesë? Kontrolloni Planin tonë Standard të icingmimeve i cili vjen me trajnim dhe mbështetje 1 orësh për softver.

Dëshironi oferta speciale dhe zbritje?

Regjistrohu në buletinin tonë dhe ruaj.

Shkoni në krye
Bisedë e hapur
1
Përshëndetje si mund t'ju ndihmoj?
Mundësuar nga