fbpx

СОФТВЕР ЗА ДИГИТАЛНА СИГНАЦИЈА

Најприфатлива на пазарот.

ЗА ЛЕСНО МУЛТИ ПОСТАВУВАЕ


ВИДЕТЕ ВИДЕО

Колку е лесен мулти-екранот

Без разлика дали сте мал бизнис или големо претпријатие, Easy Multi Display го олеснува прикажувањето на вашите мултимедија на повеќе дисплеи. Со 1 лиценца, можете да прикажете до 24 различни извори на медиуми одеднаш, на 6 различни дисплеи. Разговарајте со нас за решенијата на нашето претпријатие за неограничени опции за приказ.

ЧЕКОР ЕДЕН
Поставување компјутерски и ТВ-дисплеи.

ЧЕКОР ДВЕ
Инсталирајте лесен софтвер со повеќе дисплеи.

ЧЕКОР Три
Конфигурирајте ги поставките на екранот.

КОЈ Е за овој софтвер?


Easy Multi Display е за секоја организација која сака да прикажува дигитални информации на своите клиенти и гости.
Кликнете подолу за да дознаете повеќе.

Зошто да не одберете нас?


Повеќето од нашите конкуренти наплатуваат 30 € по екран, месечно. Како резултат, плаќате над 360 € годишно само за еден екран! Некои од нашите конкуренти исто така бараат од вас да купите дополнителен софтвер по цена од 1200 евра. Со лесен мулти-екран, плаќате само еднаш.

Лесно мулти прикажување

Нашите конкуренти

Користете до 6 дисплеи без дополнителни трошоци.

Без тековни трошоци или месечни такси.

Користете сопствен компјутер за да го стартувате софтверот.

Не е потребен Интернет.

Цената се зголемува со бројот на дисплеи.

Плаќајте месечни претплати за претплата.

Набавете плеер од трета страна за да го стартувате софтверот.

Услуга базирана на облак за која е потребен интернет.

Со избирање на лесен мулти-дисплеј, можете да заштедите до 250 € месечно, тоа е 3000 € годишно на вашето решение за дигитална ознака.

Со избирање на лесен мулти-дисплеј, можете да заштедите до 250 € месечно, тоа е 3000 € годишно на вашето решение за дигитална ознака.

ДОПОЛНИТЕЛИ НА ЛЕСНИОТ МУЛТИ ДИСПЛАЈ


Стартувајте веб-страници, проследувајте видео и прикажувајте локални видеа, слики и музика.

Лесен за употреба софтвер за приклучок и репродукција. Не е потребна комплицирана опрема од трети страни.

Софтверот работи на вашата локална машина. Не е потребен интернет или сложени мрежни мрежи.

Плаќајте еднаш за вашата лиценца за лесен мулти-дисплеј и користете ја засекогаш.

Ние нудиме одлична поддршка. Пребарувајте во нашата база на знаење, или побарајте од нас за приватна обука.

Со нашата лиценца за претпријатие, можете дури и да прикажувате и да управувате со други софтверски програми!

Стартувајте веб-страници, проследувајте видео и прикажувајте локални видеа, слики и музика.

Плаќајте еднаш за вашата лиценца за лесен мулти-дисплеј и користете ја засекогаш.

Лесен за употреба софтвер за приклучок и репродукција. Не е потребна комплицирана опрема од трети страни.

Ние нудиме одлична поддршка. Пребарувајте во нашата база на знаење, или побарајте од нас за приватна обука.

Софтверот работи на вашата локална машина. Не е потребен интернет или сложени мрежни мрежи.

Со нашата лиценца за претпријатие, можете дури и да прикажувате и да управувате со други софтверски програми!

Што велат нашите клиенти


Пред да ги напишеме нашите менија на плочи. Беше макотрпно и имаше помалку влијание. Со лесен мулти-дисплеј, веднаш го привлекуваме вниманието на нашите клиенти.

Мајкл Г.

Менаџер за пивара, Брисел

ЕМД има цена што му пркоси на целата конкуренција! Цената е многу поволна и нема скриени такси. Тимот на ЕМД е многу одговорен и внимателен на сите мои потреби.

Оливија В.

Менаџер за недвижнини, Луван-ла-Нов

Како што сугерира името, ЕМД е лесен за употреба. Не знам ништо за компјутерите. Со ЕМД имаме добро калибрирано решение за нашата стоматолошка ординација.

Едуард К.

Стоматолог, Брисел

НЕКОИ НАШИТЕ КЛИЕНТИ


Секој месец, над 150 бизниси го користат нашиот софтвер за да ги прикажат своите видео, слики и содржина на веб-страницата за да го промовираат и рекламираат својот бизнис.

AIRBUS
Еспаси Багренале
Данон
УНИЦЕФ
Intersport
Опера Руан
Морнаричка група
L'Oréal
Такеда
Канон Бретања
Софител
ВИЗА

ВКУПНО ТРОШОЦИ ЗА РЕШЕНИЈА


Ние го нарекуваме лесно мулти-дисплеј затоа што станува и работи со а
решение за дигитална сигнализација со нас е лесно.

Сè што ви треба за да започнете ...

 • Компјутер со графичка картичка - способен за користење на повеќе дисплеи.
 • Колку телевизори колку што ви требаат за потребниот аранжман на приказ.
 • Лесен софтвер со повеќе дисплеи.
 • Нема скриени трошоци.
 • Без месечна претплата.
 • Нема комплициран хардвер.

ЦЕНА НА СОФТВЕР


Основни

Една единствена лиценца без додатоци или надградби.

399

без исклучок ДДВ *

Вклучени

 • 1 Софтверска лиценца
 • Покажете до 24 уникатни медиумски зони
 • Ажурирања на софтвер за облак за 12 месеци

Не се вклучени

 • Пристап до локална мрежа
 • Интернет обука со поддршка
 • Прилагодено брендирање на софтвер

ПРЕТПРИЈАТИЈА

Нашиот комплетен софтвер и услуги пакет.

Контактирајте нè за цени.


Некои од услугите што се достапни за клиентите на нашето претпријатие:

 • Прилагодено брендирање на софтвер
 • Пристап до локална мрежа
 • Инсталација и поддршка на лице место
 • Пристап до далечинска техничка поддршка

Контактирајте нè денес за да разговарате за вашите потреби.

* Дополнителен годишен надомест се применува само доколку се регистрирате на нашите опција договор за одржување. Кликни тука за да дознаете повеќе.

екранот


Лесен за употреба Интерфејс

Нашиот клиент само сака колку едноставно е да ги покажат своите медиуми со Easy Multi Display. Софтверскиот интерфејс ве води низ процес на конфигурација во чекор по чекор, поставувајќи ги сите правилни прашања на патот. Не треба да бидете технолошки гуру за да станете и да работите со Easy Multi Display.

Вграден волшебник за прикажување

Волшебникот Easy Multi Display ве води низ процесот на поставување.

Зачувајте повеќе конфигурации

М.улти јазик

Зачувајте повеќе конфигурации на екранот и вчитајте ги со леснотија.

Избор на јазик: Во тек се англиски, француски, шпански ...

Потребна ви е малку дополнителна помош? Проверете го нашиот Стандарден план за цени, кој доаѓа со 1 час обука и поддршка на софтвер.

Дали сакате специјални понуди и попусти?

Пријавете се на нашиот билтен и зачувајте.

Дојдете до врв
Отворен разговор
1
Здраво, како можам да ви помогнам?
Поддржано од