fbpx

SOAL PENTING DIGITAL

Paling terjangkau ing pasar.

NGENTANG GAMPANG MULTI Gampang


WATCH THE VIDEO

Kepiye Karya Multi Tampilan Gampang

Apa sampeyan bisnis cilik utawa perusahaan gedhe, Gampang Multi Tampilan gampang nampilake multimedia ing pirang-pirang layar. Kanthi lisensi 1, sampeyan bisa nampilake nganti 24 macem-macem sumber media sekaligus, ngliwati 6 tampilan sing beda. Ngomong karo solusi perusahaan kanggo pilihan tampilan sing ora ana wates.

STEP ONE
Tampilan komputer lan tampilan TV.

STEP DUA
Instal piranti lunak Gampang Multi Tampilan.

LANGKAH TIGA
Konfigurasi setelan tampilan sampeyan.

Sapa sing ngirim pitunjuk?


Gampang Multi Tampilan kanggo organisasi apa wae sing pengin nampilake informasi digital menyang para pelanggan lan tamu.
Klik ing ngisor iki kanggo ngerteni luwih akeh.

Apa PILIH US?


Umume pesaing kita ngisi € 30 saben layar, saben wulan. Akibaté, sampeyan mbayar luwih saka € 360 saben taun mung kanggo layar siji! Sawetara pesaing uga njaluk sampeyan tuku piranti lunak tambahan kanthi regane 1200 $ saka kanthong. Kanthi Gampang Multi Tampilan, sampeyan mbayar mung sepisan.

Gampang Multi DISPLAY

KOMPETITOR KAMI

Gunakake nganti 6 tampilan tanpa biaya tambahan.

Ora entuk biaya utawa biaya saben wulan.

Gunakake komputer sampeyan dhewe kanggo mbukak piranti lunak.

Ora dibutuhake internet.

Biaya mundhak kanthi jumlah tampilan.

Mbayar ragad langganan saben wulan.

Tuku pamuter pihak katelu kanggo mbukak piranti lunak.

Layanan maya sing mbutuhake internet.

Kanthi milih Gampang Multi Tampilan, sampeyan bisa ngirit nganti € 250 saben wulan, iku € 3000 saben taun ing solusi signage digital.

Kanthi milih Gampang Multi Tampilan, sampeyan bisa ngirit nganti € 250 saben wulan, iku € 3000 saben taun ing solusi signage digital.

KANGGO MUDAH MUDAH GAMPANG


Bukak situs web, stream video, lan nampilake video, gambar lan musik lokal.

Gampang nggunakake piranti lunak plug lan muter. Ora perlu peralatan pihak katelu sing rumit.

Piranti lunak mlaku ing mesin lokal. Ora ana jaringan maya utawa komplek sing dibutuhake.

Pay sapisan kanggo lisensi Gampang Multi Tampilan sampeyan lan digunakake ing salawas-lawase.

Kita nyedhiyakake dhukungan sing apik. Telusuri kita basa pengetahuan, utawa takon kita kanggo latihan pribadi.

Kanthi lisensi perusahaan, sampeyan bisa uga nampilake lan mbukak program piranti lunak liyane!

Bukak situs web, stream video, lan nampilake video, gambar lan musik lokal.

Pay sapisan kanggo lisensi Gampang Multi Tampilan sampeyan lan digunakake ing salawas-lawase.

Gampang nggunakake piranti lunak plug lan muter. Ora perlu peralatan pihak katelu sing rumit.

Kita nyedhiyakake dhukungan sing apik. Telusuri kita basa pengetahuan, utawa takon kita kanggo latihan pribadi.

Piranti lunak mlaku ing mesin lokal. Ora ana jaringan maya utawa komplek sing dibutuhake.

Kanthi lisensi perusahaan, sampeyan bisa uga nampilake lan mbukak program piranti lunak liyane!

ING PAHANGGUH KAMI


Sadurunge nulis menu ing slate. Pancen angel lan kurang dampak. Kanthi Gampang Multi Tampilan, kita langsung entuk perhatian para pelanggan.

Michael G

Manager Brewery, Brussels

EMD duwe rega sing mbanting kabeh kompetisi! Rega banget nguntungake lan ora ana biaya sing didhelikake. Tim EMD banget responsif lan perhatian marang kabeh kabutuhan.

Olivia V

Manager Real Estate, Louvain-la-Neuve

Minangka jeneng kasebut, EMD gampang digunakake. Aku ora ngerti apa-apa babagan komputer. Kanthi EMD, kita duwe solusi sing dikalibrasi kanthi kantor dental.

Edouard K

Dentist, Brussels

KANGGO PITIK SAIKI


Saben wulan, Lebih saka 150 bisnis nggunakake piranti lunak kita kanggo nampilake konten video, gambar, lan situs web kanggo ningkatake lan ngiklanake bisnis.

AIRBUS
Espace Beaugrenelle
Danone
Unicef
Intersport
Rouen Opera
Kelompok Angkatan Laut
L'Oréal
Takéda
Canon Bretagne
Sofitel
VISA

TOTAL SOLUSI KOS


Nelpon kita gampang tampilan multi amarga tangi lan mlaku kanthi a
solusi signage digital karo kita gampang.

Kabeh sing sampeyan kudu miwiti ...

  • Komputer nganggo kertu grafis - bisa nggunakake macem-macem tampilan.
  • Minangka akeh TV sampeyan mbutuhake notifikasi tampilan sing dibutuhake.
  • Piranti Lunak Tampilan Gampang.
  • Ora ana biaya sing didhelikake.
  • Ora ragad saben wulan.
  • Ora ana hardware sing rumit.

PRESAN SOFTWARE


dhasar

Siji lisensi siji tanpa tambahan utawa upgrade.

399

excl. PPN *

Klebu

  • 1 Lisensi Piranti Lunak
  • Tampilake nganti 24 zona media unik
  • Nganyari Piranti Lunak Awan 12 wulan

Ora kalebu

  • Akses Jaringan Lokal
  • Latihan Online karo Dhukungan
  • Perangkat Lunak khusus

ENTERPRISE

Bukak piranti lunak lan layanan lengkap.

Hubungi kita kanggo reregan.


Sawetara layanan sing kasedhiya kanggo para pelanggan perusahaan:

  • Perangkat Lunak khusus
  • Akses Jaringan Lokal
  • Instalasi & Dhukungan Onsite
  • Akses menyang dhukungan teknis sing adoh

Hubungi kita dina iki kanggo ngrembug kabutuhan.

* Ragad tambahan tambahan mung ditrapake yen sampeyan mlebu menyang kita Pilihan persetujuan pangopènan. Klik kene kanggo ngerteni luwih akeh.

KAWASAN


Gampang digunakake Antarmuka

Pelanggan mung seneng prasaja babagan nampilake media kanthi Easy Multi Display. Antarmuka piranti lunak nuntun sampeyan liwat proses konfigurasi kanthi langkah demi langkah, takon sampeyan kabeh pitakonan sing pas. Sampeyan ora perlu dadi guru teknologi supaya bisa mlaku lan mbukak kanthi Gampang Multi Tampilan.

Dibangun ing tuntunan tuntunan

Wisaya Cepet Tampilan Gampang nuntun sampeyan menyang proses persiyapan.

Simpen kaping konfigurasi

Mbasa ulti

Simpen kaping konfigurasi tampilan lan mbukak kanthi gampang.

Pilihan basa: Inggris, Prancis, Spanyol saya maju ...

Kudu bantuan tambahan? Priksa Rencana Harga standar kita sing dilengkapi karo latihan lan dhukungan piranti lunak 1 jam.

Pengin tawaran khusus & diskon?

Mlebu ing buletin kita lan simpen.

Gulung menyang ndhuwur
Bukak chatting
1
Halo, kepiye carane bisa nulungi sampeyan?
Didukung karo